Ο Σταύρος Μαλάς θα επαναφέρει την οικονομική πολιτική των αλόγιστων δαπανών της διακυβέρνησης Χριστόφια, ο Νίκος Αναστασιάδης θα συνεχίσει την οικονομική πολιτική του αυτόματου πιλότου
Ανακοινώσεις |

Δυστυχώς για τον κ. Σταύρο Μαλά, δεν μπορεί να διαγραφεί το γεγονός ότι ήταν υπουργός της κυβέρνησης Χριστόφια, η οποία οδήγησε τη χώρα στη χρεοκοπία.

Δυστυχώς για τον κ. Σταύρο Μαλά, δεν μπορεί να διαγραφεί το γεγονός ότι, ως Υπουργός Υγείας της κυβέρνησης Χριστόφια, δεν έκανε τίποτα για την προώθηση του ΓΕΣΥ.

Δυστυχώς, για τον κ. Σταύρο Μαλά, οι πολίτες δεν ξεχνούν τις πολιτικές των αλόγιστων δαπανών της κυβέρνησης Χριστόφια που οδήγησαν στη χρεοκοπία.

Ο κ. Μαλάς δεν διαθέτει κανένα εχέγγυο, ότι μπορεί να διαχειριστεί τα σοβαρά προβλήματα της οικονομίας και της κοινωνίας.

Από την άλλη, εδώ και πέντε χρόνια, οι πολίτες βιώνουν την πολιτική του Νίκου Αναστασιάδη, την πολιτική της απραξίας, της απόκρυψης των σοβαρών προβλημάτων της οικονομίας και της κοινωνίας, την απουσία σχεδίου για την έξοδο από την κρίση, για την άρση αδικιών, για την ανάπτυξη. Εδώ και πέντε χρόνια, οι πολίτες βιώνουν την πολιτική του αυτόματου πιλότου για τα καίριας σημασίας ζητήματα, που απειλούν την οικονομία και την κοινωνική συνοχή.

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος έχει ολοκληρωμένο σχέδιο, για την αποκατάσταση της μεσαίας τάξης και την ανάπτυξη της πραγματικής οικονομίας.

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος επιδιώκει τη βελτίωση των δημόσιων οικονομικών, αλλά πολύ περισσότερο επιδιώκει τη βελτίωση των οικονομικών των πολιτών, με βασική προτεραιότητα, την αποκατάσταση της μεσαίας τάξης, την άρση των αδικιών, την ανακούφιση αυτών που σήκωσαν τα βάρη της κρίσης, τη μείωση των φορολογικών βαρών στους παραγωγικούς τομείς της οικονομίας και τη λύση στο τεράστιο πρόβλημα του υψηλού δανεισμού και ιδιαίτερα των μη εξυπηρετούμενων δανείων.

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος έχει σχέδιο και αξιοπιστία.

 

Γραφείο Τύπου
18 Ιανουαρίου 2018

ροή ειδήσεων