ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Ανακοινώσεις, Στήλη Προέδρου |

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος θα μιλήσει σήμερα το απόγευμα στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών που οργανώνεται με μεγάλη επιτυχία για δεύτερη συνεχή χρονιά, κατά τα πρότυπα του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός.

Στην τετραήμερη διεθνή σύνοδο συμμετέχουν 230 ομιλητές, οι 85 από το εξωτερικό, μεταξύ των οποίων Ευρωπαίοι Επίτροποι, Κεντρικοί Τραπεζίτες, Επικεφαλείς Ευρωπαϊκών οργανισμών, πλήθος πρέσβεων, ο αναπληρωτής Πρωθυπουργός της Ελλάδος κ. Ιωάννης Δραγασάκης, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Κώστας Μητσοτάκης, οι τέως πρωθυπουργοί της Ελλάδος (Κώστας Σημίτης, Λουκάς Παπαδήμας, Πάνος Πικραμένος), της Ιταλίας (Mario Monti) και της Πολωνίας (Marek Belka)

Ο κ. Παπαδόπουλος που είχε σειρά συναντήσεων με διεθνείς πολιτικές, επιχειρηματικές και ακαδημαϊκές προσωπικότητες που συμμετέχουν στην τετραήμερη σύνοδο, θα αναπτύξει τις απόψεις του για τις γεωπολιτικές εξελίξεις της ευρύτερης περιοχής σε μια κρίσιμη συγκυρία για την Ευρώπη, την Ελλάδα και την Κύπρο μιλώντας στο ίδιο πάνελ με τον Αναπληρωτή ΥΠΕΞ της Ελλάδος κ. Γεώργιο Κατρούγκαλο και τον σκιώδη ΥΠΕΞ της Ν.Δ., κ. Γεώργιο Κουμουτσάκο.

Γραφείο Τύπου
3 Μαρτίου 2017

ροή ειδήσεων