Οργανωτική ανασυγκρότηση και πολιτικός διάλογος στο Δημοκρατικό Κόμμα
02 Νοέ 2018 Ανακοινώσεις

Εξαιρετικά παραγωγικές, τόσο σε επίπεδο οργανωτικής ανασυγκρότησης, όσο και σε επίπεδο πολιτικού διαλόγου, χαρακτηρίζονται οι οργανωτικές συσκέψεις του Δημοκρατικού Κόμματος, που γίνονται ανά επαρχία και υπό την προεδρία του Νικόλα Παπαδόπουλου.

Στις συσκέψεις περιλαμβάνονται επαφές με τοπικά στελέχη του Δημοκρατικού Κόμματος και με αντικείμενο τη μεγιστοποίηση των προσπαθειών για την πορεία του κόμματος στην κοινωνία, ανταλλαγή απόψεων για τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας και ενημέρωση από τον Πρόεδρο του κόμματος για το κυπριακό και για ζητήματα εσωτερικής διακυβέρνησης.

Χθες, ενώπιον ολομέλειας στελεχών στη Λεμεσό, ο Νικόλας Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στις εξελίξεις στο κυπριακό και σε κορυφαία ζητήματα, όπως το ΓΕΣΥ, το σχέδιο «ΕΣΤΙΑ» και την παιδεία.

«Το κυπριακό διέρχεται μια κυριολεκτικά κρίσιμη καμπή και το Δημοκρατικό Κόμμα είναι η μεγαλύτερη δύναμη ανάσχεσης της διολίσθησης, η οποία δυστυχώς συνεχίζεται», είπε ο Νικόλας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι «το ΔΗΚΟ δεν θα αφήσει το λαό στο σκοτάδι, αλλά θα επιδιώκει ακατάπαυστα την ενημέρωση του λαού για την πραγματική κατάσταση στο κυπριακό».

Αναφερόμενος στα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία, ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε το σημαντικό ρόλο του Δημοκρατικού Κόμματος, το οποίο, όπως είπε «πίεσε για να κατατεθεί το νομοσχέδιο για το σχέδιο ΕΣΤΙΑ και με τις εισηγήσεις του πέτυχε ένα σχέδιο πιο δίκαιο και πιο λειτουργικό».

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στην κοινοβουλευτική δράση του Δημοκρατικού Κόμματος, χαρακτηρίζοντας την επιτυχημένη και τονίζοντας ότι «στόχος του ΔΗΚΟ είναι η ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής, μέσα από προτάσεις, που θα θωρακίζουν τη μεσαία τάξη και θα δίνουν ανάσες στα ευάλωτα κοινωνικά στρώματα».

«Για τη δράση του κόμματος μας, το οποίο θέτει ως πρώτη προτεραιότητα την εξυπηρέτηση του συμφέροντος της πατρίδας και τη στήριξη αυτών που έχουν ανάγκη, πρέπει να είμαστε περήφανοι», κατέληξε ο Νικόλας Παπαδόπουλος.

 

 

Γραφείο Τύπου

2 Νοεμβρίου 2018 

© 2019 Democratic Party, Cyprus. All Rights Reserved
Created by Sorvus Media