Προς την ορθή κατεύθυνση η απαίτηση της Δημοτικής Ομάδας του ΔΗΚΟ Σωτήρας
Ανακοινώσεις |

Η πρωτοβουλία της Δημοτικής Ομάδας του ΔΗΚΟ στο Δήμο Σωτήρας, να απαιτήσει διαφάνεια και έλεγχο, σε σχέση με τις διαδικασίες που ακολούθησε ο Δήμαρχος  για την ανέγερση ξενοδοχείου στην Αγία Θέκλα, είναι προς την ορθή κατεύθυνση.

Τα στοιχεία που εξασφάλισε η δημοτική μας ομάδα,  εύλογα αιτιολογούν την άμεση αντίδραση και απαίτηση για έλεγχο από τη στιγμή που η συγκεκριμένη υποθεση αφορά τον τέως βουλευτή του ΑΚΕΛ, που έχει πρωταγωνιστήσει στο σκανδαλώδες αποκαλυπτικο βίντεο του Αλ-Τζαζίρα.

Θεωρούμε δε ως κίνηση πανικού και ατυχή, την αντίδραση του Δημάρχου Σωτήρας που έσπευσε να αποδώσει δηθεν προεκλογικές σκοπιμότητες στη δημοτική μας ομάδα.  

Κρίνουμε επίσης ως επιβεβλημένη την παρέμβαση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας ώστε να διερευνηθούν οι καταγγελίες που αφορούν αποκρυψη ουσιωδών στοιχείων, παράκαμψη του Δημοτικού Συμβουλίου, επιδερμικές διαβεβαιώσεις και εκεί και όπου υπάρχουν ευθύνες να αποδοθούν ή/και να αναληφθούν.

Το Δημοκρατικό Κόμμα στηρίζει κάθε πρωτοβουλία που υπηρετεί τη διαφάνεια, τον έλεγχο και κατ’ επέκταση το δημόσιο συμφέρον.

Γραφείο Τύπου

3 Νοεμβρίου 2020

ροή ειδήσεων