ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ
Ανακοινώσεις |

Το Δημοκρατικό Κόμμα, υποδέχεται τη νέα χρονιά με ελπίδα και αισιοδοξία ότι έρχονται καλύτερες μέρες για την Κύπρο και το λαό μας.

Το 2022 ήταν ακόμη μια δύσκολη χρονιά για πολλούς συμπατριώτες μας και παρόλο που οι προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας είναι μεγάλες, έχουμε την αποφασιστικότητα να τις αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά.

Ο ερχομός του 2023 θα φέρει μια νέα διακυβέρνηση με κρίσιμες και καθοριστικές προτεραιότητες για την προοπτική επίλυσης του Κυπριακού, την ανάπτυξη της οικονομίας, την πράσινη μετάβαση, την αντιμετώπιση της ακρίβειας και του αυξημένου κόστους ζωής, την αποτελεσματική διαχείριση του μεταναστευτικού, τη βελτίωση της ποιότητας εξυπηρέτησης των πολιτών από τη δημόσια υπηρεσία, την ενίσχυση των θεσμών, τη στήριξη της νέας γενιάς, την παιδεία και την υγεία.

Οι προτεραιότητες του Δημοκρατικού Κόμματος και του ανεξάρτητου υποψηφίου τον οποίο το ΔΗΚΟ στηρίζει για την Προεδρία της Δημοκρατίας, κ. Νίκου Χριστοδουλίδη, αντανακλούν τις έγνοιες και τις ανησυχίες της κοινωνίας για όλα αυτά τα ζητήματα.

Με υψηλό το αίσθημα της ευθύνης, ταπεινοφροσύνη και σωστές πολιτικές, το πολιτικό σύστημα και η νέα διακυβέρνηση, μπορούν να ξανακερδίσουν εμπράκτως την εμπιστοσύνη της κοινωνίας.

Η νέα χρονιά δίνει στην Κύπρο και το λαό της μια νέα ευκαιρία. Να επιλέξει την προοπτική, την ελπίδα και την ενότητα, για να μπορέσουμε μαζί να συνεχίσουμε τον αγώνα για μια ελεύθερη και επανενωμένη Κύπρο, για μια οικονομία ανάπτυξης, για ενίσχυση των δημοκρατικών αρχών και αξιών και για κοινωνική δικαιοσύνη.

Με τον ερχομό του 2023, στοχεύουμε να βάλουμε τα θεμέλια, για να κτίσουμε μαζί ένα καλύτερο αύριο.

Μαζί μπορούμε να επαναφέρουμε την ελπίδα για τον κάθε πολίτη και για την πατρίδα μας.

Το Δημοκρατικό Κόμμα εύχεται σε όλους ένα ευτυχισμένο νέο έτος, με υγεία, ευημερία, οικογενειακή γαλήνη και ελευθερία στην Κύπρο μας.

Καλή νέα χρονιά 2023!

Γραφείο Τύπου

30 Δεκεμβρίου 2022

ροή ειδήσεων