ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Ανακοινώσεις, Στήλη Προέδρου |

Σειρά επαφών πραγματοποίησε στην Αθήνα, ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος.

Ο κ. Παπαδόπουλος έγινε δεκτός από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο και τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης, κ. Πάνο Καμμένο.

Συναντήθηκε επίσης με τους τέως Πρόεδρους της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργούς της Ελλάδος, Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά.

Κατά τις επαφές του, ο Νικόλας Παπαδόπουλος συζήτησε την κατάσταση στο κυπριακό, όπως έχει διαμορφωθεί μετά την άρνηση του κατοχικού ηγέτη να προσέλθει στις διαπραγματευτικές συναντήσεις.

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του Κυπριακού Ελληνισμού για τη στάση αρχών που τήρησε η Ελλάδα στις διαπραγματεύσεις της Γενεύης, τονίζοντας την ανάγκη, Ελλάδα και Κύπρος, να παραμείνουν σε εγρήγορση, λόγω των κλιμακούμενων τουρκικών προκλήσεων σε Αιγαίο και Κύπρο.

Εξέφρασε επίσης την αμέριστη συμπαράσταση του στις προσπάθειες της Ελλάδος να αντιμετωπίσει κατά τρόπο αποτελεσματικό την αυξανόμενη τουρκική επιθετικότητα.

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος θα είναι εκ των ομιλητών στο Οικονομικό Φόρουμ «Δελφοί», το οποίο είναι υπό την αιγίδα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας και στο οποίο θα μιλήσουν αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων, υπουργοί, πολιτικές προσωπικότητες και ακαδημαϊκοί από όλο τον κόσμο.

·
Γραφείο Τύπου
2 Μαρτίου 2017

ροή ειδήσεων