Συνάντηση του Προέδρου του Δημοκρατικού Κόμματος και αντιπροσωπείας με την Επίτροπο Υγείας της Ε.Ε.
WEB TV, Ανακοινώσεις, Στήλη Προέδρου |

Η διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού, ήταν στο επίκεντρο συνάντησης που είχαν σήμερα 3.8.2020, ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος και αντιπροσωπεία του κόμματος με την Επίτροπο Υγείας της ΕΕ, Στέλλα Κυριακίδου.

Ο Πρόεδρος και η αντιπροσωπεία του ΔΗΚΟ, έτυχαν ενημέρωσης για τις δράσεις και τις συστάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) ως προς την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19 αλλά και για το στάδιο που βρίσκονται οι προσπάθειες εξεύρεσης θεραπειών και εμβολίου.

Αποτελεί κοινή διαπίστωση ότι δεν πρέπει να υπάρχει εφησυχασμός και ότι όλοι πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση.

Μετά τη συνάντηση με την Επίτροπο Υγείας, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ προέβη στην εξής δήλωση:

«Είναι γεγονός πως απαιτείται ένας σωστός συντονισμός εάν είναι να αντιμετωπίσουμε αυτό το πρόβλημα, το μεγαλύτερο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η Ευρώπη τα τελευταία 100 χρόνια. Χρειάζεται και απαιτείται συντονισμός, σωστή ενημέρωση του κόσμου αλλά και αποτελεσματικά μέτρα που θα διασφαλίσουν ότι η δημόσια υγεία θα είναι στα υψηλότερα δυνατά επίπεδα για να προστατεύσουμε τον κόσμο και τις οικογένειες μας.  

Είμαστε στη διάθεση της Επιτρόπου για να συνεργαστούμε σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια. Θα προσπαθήσουμε κι εμείς ως Δημοκρατικό Κόμμα να συμβάλουμε έτσι ώστε να περάσουμε τα σωστά μηνύματα καθώς η προστασία της δημόσιας υγείας αλλά και της προσωπικής υγείας όλων μας,  ξεκινά από τον καθένα και την καθεμία από εμάς».

Γραφείο Τύπου

3 Αυγούστου 2020

ροή ειδήσεων