Συνάντηση του Προέδρου του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλα Παπαδόπουλου με αντιπροσωπεία της συντεχνίας «Ισότητα»
Στήλη Προέδρου |

Συνάντηση με αντιπροσωπεία της συντεχνίας «Ισότητα», των εργαζομένων αορίστου και ορισμένου χρόνου του δημοσίου και ευρύτερου δημοσίου τομέα, είχε ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, ο οποίος πλαισιωνόταν από τον βουλευτή Μαρίνο Μουσιούττα και τον Αντιπρόεδρο Αλέκο Τρυφωνίδη.

Κατά τη συνάντηση, η αντιπροσωπεία της συντεχνίας ενημέρωσε τον κ. Παπαδόπουλο για τα αιτήματα των εργαζομένων και αντηλλάγησαν απόψεις για τα θέματα που εγέρθηκαν.

Το Δημοκρατικό Κόμμα αναγνώρισε το δίκαιο του αιτήματος των εργαζομένων για ίση μεταχείριση όλων των υπαλλήλων, επεσήμανε ωστόσο τα ζητήματα που προκύπτουν λόγω συγκεκριμένων προνοιών του Συντάγματος.

Παράλληλα διαπιστώθηκαν τα προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία της δημόσιας υπηρεσίας, λόγω ύπαρξης εργαζομένων πολλών ταχυτήτων και καθεστώτων. Το Δημοκρατικό Κόμμα καλεί την κυβέρνηση σε συνεργασία με όλους τους φορείς και τα κοινοβουλευτικά κόμματα όπως εργαστούν άμεσα και αποφασιστικά στην κατεύθυνση της ουσιαστικής και πραγματικής επίλυσης του προβλήματος, που θα βασίζεται στις ευρωπαϊκές αρχές του δικαίου, της ισονομίας και της ίσης μεταχείρισης των εργαζομένων.

Το Δημοκρατικό Κόμμα διαβεβαίωσε τους εργαζόμενους, ότι θα συνεισφέρει στην επίλυση των σοβαρών ζητημάτων που τους απασχολούν με εισηγήσεις και προτάσεις.

Γραφείο Τύπου

12 Ιουνίου 2019

ροή ειδήσεων