Συνάντηση του Προέδρου του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλα Παπαδόπουλου με την Παγκύπρια Οργάνωση Πολυτέκνων

Το Δημοκρατικό Κόμμα θα εξετάσει ένα προς ένα τα αιτήματα των πολύτεκνων οικογενειών.

Αυτό προέκυψε από τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος με αντιπροσωπεία της Παγκύπριας Οργάνωσης Πολυτέκνων.

Στη συνάντηση, εκ μέρους του Δημοκρατικού Κόμματος, ήταν και η Αναπληρωτής Πρόεδρος, Χριστιάνα Ερωτοκρίτου και ο Αντιπρόεδρος, Αντώνης Αντωνίου.

Κατά τη συνάντηση τονίστηκε – και υπήρξε συναντίληψη επ’ αυτού – ότι η πολιτεία πρέπει να στηρίξει τις πολύτεκνες οικογένειες, καθώς η οικονομική κρίση και οι συνέπειες της επί της αύξησης του προϋπολογισμού ενός νοικοκυριού, προκάλεσε, όπως δεικνύουν τα επίσημα στοιχεία, επιδείνωση του προβλήματος της υπογεννητικότητας και μείωση στον αριθμό των πολυτέκνων οικογενειών.

Από πλευράς του Δημοκρατικού Κόμματος υπενθυμίστηκε ότι σε περιόδους οικονομικής άνθησης, η αύξηση των γεννήσεων και κατ’ επέκταση των πολύτεκνων οικογενειών, είχε υποβοηθήσει τα μέγιστα στην αντιμετώπιση της γήρανσης του πληθυσμού.

Το Δημοκρατικό Κόμμα σημείωσε ότι, στήριξη των πολύτεκνων οικογενειών, σημαίνει, μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα, στήριξη της κυπριακής κοινωνίας και της κυπριακής οικονομίας.

 

Γραφείο Τύπου

8 Ιανουαρίου 2019 

© 2019 Democratic Party, Cyprus. All Rights Reserved
Created by Sorvus Media