Συνάντηση του Προέδρου του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλα Παπαδόπουλου με τις αγροτικές οργανώσεις

Στήριξη στα βασικά αιτήματα των αγροτικών οργανώσεων, προσέφερε ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, σε συνάντηση που είχε με εκπροσώπους των οργανώσεων ΠΕΚ, ΕΚΑ, Παναγροτικού και Νέας Αγροτικής.

Συγκεκριμένα, ο Νικόλας Παπαδόπουλος υποστήριξε τη δημιουργία δημοπρατηρίου, το οποίο θα αντιμετωπίσει τα προβλήματα εμπορίας και θα αποτρέπει την εκμετάλλευση των παραγωγών και των καταναλωτών.

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος συμφώνησε με τη θέση των αγροτικών οργανώσεων, περί παραχώρησης στους γεωργοκτηνοτρόφους, αντί εκποίησης, των κτιριακών υποδομών του Συνεργατισμού, που εξυπηρετούσαν την αγροτική οικονομία.

Ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι πρέπει να εξευρεθούν τρόποι για μείωση της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος, που καταναλώνεται για αγροτικές εργασίες.

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος στήριξε επίσης το αίτημα των αγροτών, όπως σταματήσει η επιβολή προστίμου σε αγρότες, που είναι ενταγμένοι σε σχέδια του Κυπριακού Οργανισμού Αγροτικών Πληρωμών και που λόγω των προβλημάτων άρδευσης, καλλιεργούν μικρότερες εκτάσεις από αυτές που έχουν δηλώσει.

Τέλος, ο Νικόλας Παπαδόπουλος επανέλαβε τη στήριξη του, στην πρόταση για δημιουργία του βόρειου αγωγού.

 

Γραφείο Τύπου

17 Δεκεμβρίου 2018         

© 2019 Democratic Party, Cyprus. All Rights Reserved
Created by Sorvus Media