Συνάντηση του Προέδρου του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλα Παπαδόπουλου με το Διοικητικό Συμβούλιο του Μελάθρου Αγωνιστών ΕΟΚΑ
Ανακοινώσεις, Στήλη Προέδρου |

Συνάντηση με τον Πρόεδρο και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Μελάθρου Αγωνιστών ΕΟΚΑ, είχε σήμερα ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος.

Κατά τη συνάντηση, ο κ. Παπαδόπουλου έτυχε ενημέρωσης για την πορεία, τους σχεδιασμούς και το έργο που επιτελεί όλα αυτά τα χρόνια το Μέλαθρον Αγωνιστών.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Μελάθρου, Θεοφάνης Παναγιώτου, σημείωσε ότι αυτή τη περίοδο βρίσκονται σε εξέλιξη έργα, για επέκταση του Ιδρύματος, έτσι ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες των πασχόντων συνανθρώπων μας.

Το συνολικό κόστος όπως είπε, για την ανέγερση της νέας πτέρυγας αποκατάστασης χωρητικότητας 32 κλινών, η οποία θα περιλαμβάνει σύγχρονο μικροβιολογικό εργαστήρι, φυσιοθεραπευτήριο και ακτινολογικό, θα ανέλθει στα 6 εκατομμύρια ευρώ, τονίζοντας την ανάγκη εξεύρεσης οικονομικών πόρων, για να είναι εφικτή η υλοποίηση του έργου .

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, εξήρε το σημαντικότατο έργο που επιτελείται στο Μέλαθρον αγωνιστών,  από την μέρα ιδρύσεως του, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, σε αγωνιστές, συγγενείς αγνοουμένων και πεσόντων και σε χιλιάδες άλλους συμπατριώτες μας, αλλά και την ευαισθησία που επιδεικνύει διαχρονικά στις περιπτώσεις δυσπραγούντων συνανθρώπων μας .

Αναφερόμενος στους σχεδιασμούς του Μελάθρου, ο Νικόλας Παπαδόπουλος, τόνισε πως αυτό μπορεί να καταστεί πρότυπο κέντρο αποκατάστασης , διαβεβαιώνοντας παράλληλα το Συμβούλιο, ότι το Δημοκρατικό Κόμμα, θα συνεχίσει να στηρίζει παντοιοτρόπως το Μέλαθρον Αγωνιστών, όπως πράττει όλα αυτά τα χρόνια.

Κλείνοντας ο κ. Παπαδόπουλος διαβεβαίωσε το Δ.Σ. του μελάθρου ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια, από πλευράς Δημοκρατικού Κόμματος, είτε μέσω Νομοθετικών ρυθμίσεων, είτε μέσω άσκησης πίεσης προς την Πολιτεία, για περαιτέρω στήριξη στο έργο του Ιδρύματος, για να μπορέσει να υλοποιήσει τους υπό εξέλιξη σχεδιασμούς του.

 

Γραφείο Τύπου

6 Ιουνίου 2018

ροή ειδήσεων