Συνάντηση του Προέδρου του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλα Παπαδόπουλου με τον Πρόεδρο της Οργάνωσης Εργοδοτών και Βιομηχάνων
Ανακοινώσεις, Στήλη Προέδρου |

Εποικοδομητική, ενδιαφέρουσα και παραγωγική χαρακτήρισε τη συνάντηση, που είχε με τον Πρόεδρο της Οργάνωσης Εργοδοτών και Βιομηχάνων, ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος.

«Μας δόθηκε η ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις για πολλά ζητήματα που αφορούν την κυπριακή οικονομία και ιδιαίτερα σε ότι αφορά σημαντικές μεταρρυθμίσεις, που θα έχουμε ενώπιον μας εντός του 2019, όπως είναι το ΓΕΣΥ και η μεταρρύθμισης της τοπικής αυτοδιοίκησης. Φυσικά, συζητήσαμε και προβλήματα της κυπριακής οικονομίας, όπως είναι η συνεχιζόμενη κρίση στον τραπεζικό τομέα, παρ’ όλες τις προσπάθειες των προηγουμένων ετών, αλλά και πολλά άλλα θέματα, που απασχολούν τους επιχειρηματίες και τους εργαζομένους», είπε σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο της νέας ηγεσίας της ΟΕΒ.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της ΟΕΒ, Γιώργος Πέτρου ευχαρίστησε τον Νικόλα Παπαδόπουλο για τη συνάντηση και είπε ότι η ΟΕΒ ενδιαφέρεται και για το καλό του κοινού, παρά το ότι είναι οργανισμός εργοδοτών και βιομηχάνων.

«Γι’ αυτό και έχουμε ανησυχίες, τόσο για το ΓΕΣΥ, όσο και για την οικονομία. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν και ότι περνά από το χέρι μας και να είστε σίγουροι ότι θα έχουμε μιαν καλή συνεργασία, τόσο για τα θέματα της οικονομίας, όσο και για άλλα που απασχολούν την κοινωνία», είπε ο Πρόεδρος της ΟΕΒ.

 

Γραφείο Τύπου

17 Ιανουαρίου 2019          

ροή ειδήσεων