Διεκδικούμε για την Κύπρο
στην Ευρώπη

Συνάντηση του Προέδρου του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλα Παπαδόπουλου με τον Υφυπουργό Τουρισμού

Τη σημασία, που διαχρονικά αποδίδει το Δημοκρατικό Κόμμα στον τουρισμό, ως ένα από τους πλέον καθοριστικούς τομείς της κυπριακής οικονομίας, τόνισε ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, στον Υφυπουργό Τουρισμού, Σάββα Περδίο, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχαν σήμερα.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, υπήρξε ανταλλαγή απόψεων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τουριστική βιομηχανία και για τρόπους αναβάθμισης της ποιότητας του κυπριακού τουριστικού προϊόντος, έτσι ώστε ο κυπριακός τουρισμός να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις πιέσεις του ανταγωνιστικού τουριστικού περιβάλλοντος.

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος διαβεβαίωσε τον Υφυπουργό Τουρισμού ότι το Δημοκρατικό Κόμμα, είτε δια της κοινοβουλευτικής του δράσης, είτε δια της κατάθεσης προτάσεων, είτε ακόμα και δια της κριτικής, θα επιδιώξει να συμβάλει στην προσπάθεια, που θα στοχεύει στον εκσυγχρονισμό της τουριστικής πολιτικής.

Κατά τη συνάντηση, συμφωνήθηκε ότι σε χρονική στιγμή που θα καθοριστεί, θα γίνει συνάντηση του Υφυπουργού Τουρισμού με την Επιτροπή Τουρισμού του Δημοκρατικού Κόμματος, για πιο λεπτομερή συζήτηση.

Γραφείο Τύπου
14 Ιανουαρίου 2019

© 2019 Democratic Party, Cyprus. All Rights Reserved
Created by Sorvus Media