ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ «ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΛΟΓΟ»
Ανακοινώσεις |

Εξαιρετικά ικανοποιητική είναι η ανταπόκριση των συμπολιτών μας, στη δράση του Δημοκρατικού Κόμματος, «ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΛΟΓΟ», που ξεκίνησε στις 5 Φεβρουαρίου 2019 και μέσω της οποίας δίνεται η δυνατότητα στους πολίτες να μας πουν τις απόψεις τους, μέσα από μία καινούρια, πιο συστηματική προσέγγιση.

Ζητήσαμε από τους πολίτες να μας πουν τη θέση τους σε σημαντικά ζητήματα που μας απασχολούν, μέσα από ένα μικρό ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο, το οποίο θα αλλάζει κατά διαστήματα, ώστε να καλύψει σειρά κρίσιμων για όλους μας θεμάτων.

Μέχρι στιγμής, γύρω στις 85 χιλιάδες πολίτες έχουν δει την εκστρατεία «ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΛΟΓΟ», από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και από τις ενημερωτικές διαδικτυακές πύλες και πέραν των 2,5 χιλιάδων πολιτών απάντησαν στο ερωτηματολόγιο.

Παραθέτουμε ενδεικτικά κάποια αποτελέσματα:

  • Στην ερώτηση, «Πόσο θα λέγατε ότι εμπιστεύεστε το κυπριακό τραπεζικό σύστημα;», 83% απάντησε Λίγο/Καθόλου και 17 Αρκετά/Πολύ.
  • Στην ερώτηση, «Πιστεύετε ότι η κυπριακή οικονομία έχει ξεπεράσει την κρίση;», 81% απάντησε Όχι και 17% Ναι.
  • Στην ερώτηση, «Ποιο από τα παρακάτω μέτρα θεωρείτε πιο σημαντικό και θα θέλατε να προωθήσει πρώτο το ΔΗΚΟ», 33% ζήτησε Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη για την Υγεία, 24% Νέο Νοσοκομείο για Παιδιά και Εφήβους, 23% Αποκατάσταση Κοινωνικών Επιδομάτων και 20% Μείωση Φορολογίας για Νέες Επιχειρήσεις.

 

Η δράση συνεχίζεται μέχρι το Πάσχα.

Ο ηλεκτρονικός σύνδεσμος (link) για τη δράση «ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΛΟΓΟ», είναι:

www.democraticparty.org.cy/eu2019/

 

 

Γραφείο Τύπου

18 Φεβρουαρίου 2019

ροή ειδήσεων