Τα μηνύματα της Αναστάσεως του Χριστού, είναι φέτος πιο παρηγορητικά και πιο εμψυχωτικά, από ποτέ
Ανακοινώσεις |

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΜΗΝΥΜΑ

Τα μηνύματα της Αναστάσεως του Χριστού, είναι φέτος πιο παρηγορητικά και πιο ενισχυτικά του ψυχικού μας σθένους, από ποτέ.

Η εγκαρτέρηση, η δύναμη της πίστης, που γεννά την ελπίδα, πως, μετά τον Γολγοθά ακολουθεί η Ανάσταση, η νίκη του Καλού επί του κακού, της ζωής επί του θανάτου, ας δυναμώσει τη θέληση μας να πολεμήσουμε την πανδημία του ύπουλου ιού και να αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες της εξάπλωσης του, στις ζωές μας, στην υγεία μας, την καθημερινότητα και την ευημερία μας.

Το ελπιδοφόρο νέο της Ανάστασης του Κυρίου ας παρηγορήσει τους συνανθρώπους μας, που νοσούν και ας γεμίσει με αποφασιστικότητα και κουράγιο τους αγωνιστές της πρώτης γραμμής.

Η πατρίδα μας πρέπει να κερδίσει τη μάχη κατά του κορωνοϊού, για να συνεχίσει τον αγώνα για απαλλαγή από την κατοχή. Η Τουρκία κλιμακώνει τις προκλήσεις της και η Κυπριακή Δημοκρατία πρέπει, απρόσκοπτα και διεκδικητικά, να αντιμετωπίσει την τουρκική επιθετικότητα.

Αυτό το Πάσχα θα είναι διαφορετικό. Ήδη βιώνουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις. Ας αναλογιστούμε ότι, ο Ιησούς σταυρώθηκε για να σωθεί ο άνθρωπος. Από εμάς ζητείται μόνο να κάνουμε υπομονή και να λειτουργήσουμε με κοινωνική συνείδηση, για να περιοριστεί και να εκμηδενιστεί η εξάπλωση του ιού.

Καλή Ανάσταση σε όλους.

Γραφείο Τύπου

17 Απριλίου 2020

ροή ειδήσεων