ΤΕΛΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 26ης ΜΑΪΟΥ

Το Δημοκρατικό Κόμμα έχει πρωταγωνιστήσει στις μεγάλες εθνικές επιλογές της χώρας μας, πάντοτε με ευρωπαϊκό προσανατολισμό.

Με Πρόεδρο τον Σπύρο Κυπριανού, ανοίξαμε το δρόμο προς την Ευρώπη, το 1987, με την υπογραφή της Τελωνειακής Ένωσης Κύπρου – ΕΟΚ.

Με Πρόεδρο τον Τάσσο Παπαδόπουλο, διασώσαμε την Κυπριακή Δημοκρατία και πετύχαμε την ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Ένωση, το 2004 και στην Ευρωζώνη, το 2008.

Είμαστε το ευρωπαϊκό κεντρώο κόμμα της Κύπρου, που πρωτοστατεί διαχρονικά στην προσπάθεια για απελευθέρωση, ανάπτυξη, κοινωνική δικαιοσύνη.

Είμαστε το κόμμα που αξιοποιεί τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με στόχο την επίτευξη μιας σωστής λύσης του Κυπριακού, την ισχυροποίηση της Κυπριακής Δημοκρατίας και τη διεκδίκηση των δικαίων του λαού μας.

Με την ψήφο σας την Κυριακή, στείλτε μήνυμα:

  • Μήνυμα στην Ευρώπη, ότι το μέλλον μας θα είναι δημοκρατικό και προοδευτικό.
  • Μήνυμα στην κυβέρνηση του ΔΗΣΥ, ότι η αποτυχημένη πολιτική στο Κυπριακό, η υπονόμευση των θεσμών και η πολιτική εξαπάτηση πρέπει να σταματήσουν.

Με την ψήφο σας την Κυριακή, στείλτε μήνυμα:

Για διεκδικητική στρατηγική στο Κυπριακό, λύσεις στα προβλήματα της οικονομίας, σεβασμό στους θεσμούς, τιμωρία όσων ευθύνονται.

Την Κυριακή, ψηφίστε το Δημοκρατικό Κόμμα, για να συνεχίσουμε να διεκδικούμε, μαζί, για την Κύπρο στην Ευρώπη.

Γραφείο Τύπου

24 Μαΐου 2019

© 2019 Democratic Party, Cyprus. All Rights Reserved
Created by Sorvus Media