Το Δημοκρατικό Κόμμα τιμά την επέτειο της εθνικής παλιγγενεσίας – Αντλούμε από το έπος του 1821, για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε το δικό μας αγώνα
25 Μαρ 2019 Ανακοινώσεις

Η ανεκτίμητη προσφορά της Ελληνικής Επανάστασης κατά της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας το 1821, εμπερικλείεται στα διδάγματα που προέκυψαν από αυτή τη λαμπρή στιγμή της ιστορίας του Ελληνισμού.

Η Επανάσταση του 1821 απέδειξε ότι η προαιώνια αγάπη του Έλληνα για την ελευθερία δεν μπορεί να τιθασευτεί, όσα χρόνια καταπίεσης και να περάσουν, όσο αιμοσταγής και να είναι ο δυνάστης, όση εξαθλίωση και αν επιβληθεί από τον κατακτητή στον κατακτημένο.

Αυτά τα διδάγματα, που προκάλεσαν το θαυμασμό του τότε πολιτισμένου κόσμου και τιμούνται ανά το παγκόσμιο σχεδόν διακόσια χρόνια μετά, πρέπει να αποτελούν τον φάρο που θα οδηγεί τα βήματα του Κυπριακού Ελληνισμού προς τον πολυπόθητο στόχο της απελευθέρωσης των σκλαβωμένων εδαφών μας.

Η υπερηφάνεια για τους ένδοξους προγόνους μας, πρέπει να αντανακλάται στη διάθεση μας για αγώνα και διεκδίκηση των δικαίων μας.

Το Δημοκρατικό Κόμμα τιμά την επέτειο της εθνικής παλιγγενεσίας. Αντλούμε από το έπος του 1821, για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε το δικό μας αγώνα.

Γραφείο Τύπου

23 Μαρτίου 2019

© 2019 Democratic Party, Cyprus. All Rights Reserved
Created by Sorvus Media