ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΡΙΧΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗ ΔΙΝΗ ΜΙΑΣ ΠΡΩΙΜΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΥΠΟΣΧΕΣΩΝ
07 Μαρ 2017 Ανακοινώσεις

Προχειρότητα, η οποία προκαλείται από την παροχολογία, που εγκαινίασε η κυβέρνηση, κυριαρχεί στις ενέργειες του Προέδρου της Δημοκρατίας, σε ότι αφορά το θέμα της αναβάθμισης των κλιμάκων μισθοδοσίας των νοσηλευτών.

Η προχειρότητα και η σύγχυση αποδεικνύεται από το γεγονός ότι άλλα λέει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και άλλα ο Υπουργός Οικονομικών..

Η κυβέρνηση, ξεκινώντας από πολύ νωρίς τις προεκλογικές παροχές, εκτός του ότι εμπαίζει τους ίδιους τους νοσηλευτές, άνοιξε τον ασκό του Αιόλου, καθώς δεν φαίνεται να έχει συγκροτημένο σχέδιο για άλλες ανάγκες που θα προκύψουν.

Το θέμα της δημόσιας υγείας είναι εξαιρετικά σημαντικό, για να το ρίχνει η κυβέρνηση στη δίνη μιας πρώιμης διαδικασίας προεκλογικών υποσχέσεων.

Καλούμε τον Πρόεδρο Αναστασιάδη να σταματήσει να συμπεριφέρεται σαν υποψήφιος για τον επόμενο χρόνο έως τις προεδρικές εκλογές και να αντιμετωπίσει τα κρίσιμα ζητήματα της εσωτερικής διακυβέρνησης με σοβαρότητα.

Γραφείο Τύπου
7 Μαρτίου 2017

© 2019 Democratic Party, Cyprus. All Rights Reserved
Created by Sorvus Media